Welkom,

Alles wat u altijd al had willen weten over Chiro Lummen? U vindt het hier terug!

Verder houden we u op de hoogte van alle aanstormende activiteiten, kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum en geven we u de laatste nieuwtjes door.

Heeft u na dit alles toch nog een vraagje? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Ook suggesties in verband met de website zijn steeds welkom!


Veel leesplezier,

de leiding van Chiro Lummen.

We vliegen er terug in op zondag 30 september 2012 van 14u tot 17u.

Alle meisjes van 6 tot 18 jaar zijn welkom aan de chirolokalen achter het zwembad.

Het gaat een jaar boordevol spel en plezier worden, eentje met veel leuke activiteiten, een hoop

lachende gezichten en een leidingsploeg die er maar weer eens volledig voor gaat!

 

Wij zijn er klaar voor!!! Jullie toch ook?

 In 2013 zal Chiro en KSA lummen op kamp gaan van 3 tot 12 augustus.

We delen deze datum al mee, zodat iedereen zijn vakantie/verlof tijdig kan regelen.

De plaats waar we op kamp gaan houden we nog eventjes geheim ;)

Groetjes,

de leiding

Jullie hadden het misschien al in de gaten, maar zo hier en daar duiken van die blauwe t-shirten met gouden letters op. Eens we de paasvakantie inzetten, zal Lummen het zeker geweten hebben. Dan zet er zich aan de Ringlaan in Lummen een reusachtige tent neer.

Zaterdag 7 april 2012 is het weer zo ver!! Dan staan de twee leukste feestjes van Lummen en omstreken op het programma!

Van 14.00u tot 17.00u is het aan alle kinderen om te dansen, te spelen, te springen, te klimmen, te zingen, hun te laten shminken, te lachen,... op de KLEIN TENTEN FUIF! Iets later, vanaf 21.00u komt de jeugd (en zij die hen nog niet te oud voelen om te feesten) samen op de FERM TENTEN FUIF! Zij kunnen hun dan uitleven op de beats van het moment. Willen jullie graag wat meer info, neem dan zeker een kijkje op www.fermtentenfuif.be/ktf en www.fermtentenfuif.be

Twijfel niet en kom ons zeker vergezellen aan de Ringlaan in Lummen.

Tot dan, wij kijken er al heel hard naar uit!

Op zondag 25 september zijn we weer uit de startblokken geschoten! Wij zijn blij dat jullie zo talrijk aanwezig waren!!

Graag verwelkomen we de nieuwe leden en was het een fijn weerzien met onze vertrouwde gezichten. We hopen dat jullie er even hard naar uitkijken als wij, de nieuwe leidingsploeg, doet.

Zondag 9 oktober gooien we onze deuren open en kunnen jullie een kijkje komen nemen in de mooi ingerichte lokalen.

 

Tot dan!!

Hallo allemaal!

 

Om ook jullie mee te laten genieten  van ons kamp in Peer, hebben we uiteindelijk toch enkele foto's op het internet kunnen zetten.

Als jullie willen weten hoe hard we ons hier amuseren, dan kunnen jullie bij het tabblad Foto's een link vinden om naar ons album te gaan.

 

Vele leuke kampgroetjes vanuit Peer!!!

 

De leiding

Beste feesters!


Er staat ons een druk weekend te wachten... Zaterdag 5 maart houden onze aspies en hun leiding hun jaarlijkse L.A.-Party!! Het belooft een grandioos feest te worden in het Oosterhof in Lummen.


Een dagje later trekt de carnavalstoet door Lummen-city. Omdat jullie leiding heel wat reclame moet maken voor Klein Tenten Fuif en Ferm Tenten Fuif, zal het op zondag 6 maart daarom GEEN ACTIVITEIT zijn.


Wij zien jullie graag op de stoet zelf terug, of anders op zondag 13 maart.


Tot dan!!


Chiro-meisjes,


Afgelopen weekend hadden we onze handen meer dan vol! Het was zaterdag weer een succesvolle spaghettidag en zondag bracht de Sint ons een leuk bezoekje.


Nu komt de gezelligste tijd van het jaar er aan: Kerstmis en nieuwjaar.  Elke groep zet de kerstvakantie in met een leuk kerstfeestje. Hierna doen we het iets rustiger aan. Op zondag 26 december en zondag 2 januari zal het geen Chiro zijn. 9 januari ontvangen we jullie weer met open armen!!


We wensen jullie alvast een zalige Kerst toe en dat in 2011 al jullie Chiro-wensen mogen uitkomen!!


Kerstgroetjes,


de leiding


Volgende week vrijdag is hij er weer: De dag van de jeugdbeweging! Wat een feest! Als trouwe Chiroleden kunnen we deze dag toch niet over het hoofd zien?!


DUS, wat moet je doen? Trek je mooiste uniform naar school aan en laat zien dat je bij de CHIRO bent. Speel leuke spelletjes of doe mee aan één van de activiteiten die er die dag gepland staan. Willen jullie hier meer informatie over, dan kan je steeds een kijkje nemen op www.dagvandejeugdbeweging.be.


Ennnn, jullie weten het! C - H, C - H - I, C - H - I - R - O, we zijn een toffe bende, we zijn van de CHIRO!!!

Inhoud syndiceren