Kamp

In augustus trekken we elk jaar met onze kinderen op kamp. Het kamp is zonder twijfelen het hoogtepunt van het jaar. De leden krijgen hierdoor de kans om gedurende tien dagen samen te spelen en hun te amuseren. Tien dagen leven we in tenten en spelen we in de natuur. Zo staat er een heuse familiedag op het programma, ontbreekt er nooit een muziekquiz, kan er wel eens een playbackshow zijn en sluiten we af met ons traditioneel kampvuur. De leden hebben naar eigen zeggen de tijd van hun leuven. De periode van het kamp ligt elk jaar binnen de eerste twee weken van augustus. In 2013 gaan we op kamp van 3 tot 12 augustus.

De oudste groepen gaan met de fiets op kamp. De leiding vertrekt vier dagen vroeger om het grootste tentenkamp van Limburg en omstreken op te bouwen. Omdat een goede groepssfeer op kamp zeer belangrijk is, verlangen we van de leden dat ze toch zo'n 15 keer naar de Chiro zijn gekomen door het jaar. Hierdoor kennen de leden en de leiding elkaar goed en hebben we zeker en vast een geslaagd kamp.

Willen jullie foto's zien van deze onvergetelijke tien dagen? Kijk dan zeker eens links in het menu bij foto's. Daar staan heel wat mooie plaatjes van de kampen van de vorige jaren.